Pisker

VÅR GUIDE TIL

PISKER

SIKKERHET

Pisken er kanskje den skumleste og mest innviklede spanking redskapet der ute, for en god grunn. Sensasjonen fra pisken er ekstremt intens og smertefull. I motsetning til andre spanking redskaper, er området den treffer veldig lite – som betyr at smerten er begrenset til et lite område. Pisker kan også være vanskeligere å kontrollere, og på grunn av designet kan «wrapping» hende. «Wrapping» er når tuppen på et redskap overlapper det ønskede området og treffer et annet, mer sensitivt område på kroppen. Dette kan være veldig skadelig og det er derfor det er viktig at du øver deg på teknikken først.

Pisker, i forhold til andre spanking redskaper, kan skape kutt og hevelser på huden. Det er derfor viktig å ha et førstehjelpskrin i området. De aller fleste pisker er laget av porøse materialer, så vi anbefaler ikke å bruke pisken på flere personer med mindre du har rengjort redskapet ordentlig.

Hold også et øye med hva pisken din gjør, så du ikke får et slag tilbake ved uhell.

 

 

HVILKEN PISK BØR JEG VELGE?

Pisker leverer mer «sviende» smerte, enn «dunkende!» Dette betyr rett og slett at «sviende» vil føles på overflaten av huden, mens «dunkende» er en dypere smerte som føles mer som om du blir dyttet på. Pisker består som regel av et fast håndtak, en lang pisk/thong (kroppen), en «fall» (mellom thong og cracker) og en cracker/popper (som regel en «dusk» på slutten.) Enkelte pisker kommer uten «fall.» Pisker er enten en stiv stav for direkte slag eller fleksible redskaper som må svinges på en spesifikk måte for å oppnå ønsket effekt.

Kontroll er et viktig nøkkelord når det kommer til pisker. Om man er helt nybegynner, anbefaler vi enkle ridepisker eller enkle stock whips. Ridepisker har et større området på tuppen og vil derfor være mindre smertefull. Bullwhips er kun for de med erfaring og trening.

 

RENGJØRING OG OPPBEVARING

Pisker er enkle å ta vare på, bruk en klut med varmt vann og såpe for å vaske pisken – men aldri la den ligge under vann, da pisken kan absorbere vannet og skade materialet. Vi anbefaler en toy cleaner for å sterilisere produktet.

Produkter av lær trenger litt ekstra behandling, helst med lærbehandling eller lærkrem. En pisk som ikke får denne behandlingen vil etter hvert bli tørr og gå i stykker. Oppbevares i et kaldt, tørt rom.