Paddle

VÅR GUIDE TIL

PADDLES

SIKKERHET

Øvelse gjør mester – pass på at du er trygg på dine ferdigheter før du prøver dette med din partner.

Selv om det ikke er fare for «wrapping», slik det er med enkelte spanking produkter, er det fortsatt viktig å øve seg på både teknikk og lære om paddles før man slår seg løs. Du kan fortsatt øve på slag og teknikker på for eksempel en pute. Det er svært viktig at du unngår å slå på områder som halebein, ryggrad, nyrer, ansikt, nakke og ledd, som ankler, knær og albuer – og alltid unngå å slå med kanten av paddelen. Blåmerker er et svært vanlig resultat etter paddles, men kutt og hevelser er sjeldent.

 

 

HVILKEN TYPE PADDLE BØR JEG VELGE?

Det er to forskjellige følelser assosiert med spanking. En er «sviende,» mens den andre er mer «dunkende.» Det betyr rett og slett at «sviende» vil føles på overflaten av huden, mens «dunkende» er en dypere smerte som føles mer som om du blir dyttet på. Paddles er av typen mer «dunkende,» men det finnes paddles som kan svi også!

Paddles for nybegynnere

OPPBEVARING OG RENGJØRING AV PADDLES

I motsetning til veldig mange andre spankingredskaper, er paddles veldig lett å holde rene. Bruk en klut med varmt, såpete vann og dra den over paddelen etter hver lekestund – og gjerne steriliser den med en toy cleaner. Unngå å dyppe den i vann da det kan påvirke materialet over tid.

Paddles for viderekomne